Marknadsför mässan med oss!

I marknadsföringen av Beer & Taste på vår facebooksida och instagramkonto vill vi involvera och presentera er utställare. Vi vill att besökarna redan innan mässan startar ska få lära känna er utställare lite bättre, samt att ert företag ska få möjlighet att synas och marknadsföras inför mässtart. Detta kommer vi att göra i videoformat då det är ett mycket effektivt sätt att nå ut i sociala medier samt för att bygga relationer utställare och besökare emellan. Att vara med och synas i våra kanaler på detta sätt är helt kostnadsfritt och ett samarbete vi vill göra tillsammans med er. Kraften i sociala medier är också att göra saker tillsammans – och därför vill vi också uppmuntra er att återanvända detta material även i era egna kanaler för att ni även ska nå ut till ert befintliga nätverk. 

Instruktioner

Innehåll

Spela in ett kort filmklipp på 15-60 sek (viktigt att ej överskrida denna tid!) i stående format där du/ni pratar direkt till mässbesökarna och berättar att ni ska vara med på Beer & Taste (+ i vilka städer – Umeå, Piteå eller båda?). Ni kan t.ex. börja med att säga vad du/ni heter och vilket företag ni representerar (T.ex. ”Hej – Lotta från ”företagets namn” här…”). Berätta sedan kortfattat om ert företag så att besökarna snabbt får lära känna er – ni kan t.ex. ge exempel på vad besökarna kommer att hitta för gott i just eran monter på Beer & Taste, eller ge ett tips på något inom er expertis!

Filmen får gärna spelas in i er arbetsmiljö och ha en ”mitt i vardagen”-känsla. Att filma med telefonen fungerar därmed utmärkt (kom ihåg att filma i stående format). Om möjligt – försök att filma när det är ljust ute/i lokalen för bästa videokvalitet. 

(Obs! Vi vill att det är personer med i bild som pratar – filmer med endast bilder & text kommer inte att publiceras.)

Skicka in er film

Vi kommer att presentera er utställare löpande med start omgånde. Vi önskar därför att få in er film så snart som möjligt för att vi ska kunna planera och publicera så många som möjligt fram till mässans start.

Filmen kommer att publiceras på vår Facebook & Instagram. Om ni finns på dessa plattformar vill vi självklart tagga er så att besökarna kan kika in på era sidor också – skicka därför även med länk till dessa – förslagsvis i ett worddokument.

 

Checklista att skicka in:

  • Filmen (stående 15-60 sek) 1080x1920px
  • Länk till er Facebook/Instagram
  • Porträttbild från filmtillfället (högupplöst eller minst 1080×1920 px) som vi kan använda för att skapa en omslagsbild (Obs! Lägg inte till några texter eller logotyper på denna – vi kommer att skriva ert företagsnamn i en enhetlig design för att passa in i Beer & Taste flöde)
  • Worddokument med namnen på era FB/instagram-sidor

Skicka in ert material via denna inlämningslänk:

Se här några exempel från Nolia Trädgård 2023

Bilder till sociala medier

Här nedan finns bilder som ni gärna får använda i sociala medier för att marknadsföra mässan tillsammans med oss. Klicka på bilden för att se den i full storlek, och spara ned den därifrån. 

Båda orter

Umeå 20-21 oktober

Piteå 17-18 november

Logotyp

Här finns vår logotyp att ladda ner om ni till exempel vill producera egna bilder för att marknadsföra er närvaro på mässan. 

PNG-fil med transparent bakgrund

Vektor-fil

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så meddelar vi när det går att köpa biljetter, boka provningar, mm.

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så meddelar vi när det går att köpa biljetter, boka provningar, mm.

Vilken ort vill du köpa biljett till?

Läs gärna igenom vår besöksinformation innan du köper biljett. 

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information om när det går att köpa biljetter, boka provningar och andra intressanta nyheter!